varaskadefri.blogg.se

Välkommen hit! =D Här kan du läsa om psykisk ohälsa på olika sätt, jag vill dela med mig av det jag kan för att kunna hjälpa andra människor.

Vem är jag och varför bloggar jag om psykisk ohälsa?

Publicerad 2015-08-29 10:01:00 i Allmänt,

 
Vem är jag?
Jag heter Johanna och är 20 år gammal, bor i ett samhälle i Dalsland med min sambo och två katter. Jag har många intressen som jag brinner för, ett av dom är att hjälpa andra människor som behöver stöd och råd eller bara prata av sig. Detta är något jag vill jobba med, men än så länge är det ett fritidsintresse. 
 
Varför bloggar jag om psykisk ohälsa? 
Jag bloggar om detta för att jag gillar att skriva och jag kan nå ut till många genom en blogg på nätet. När jag var i tonåren hade jag en jobbig period med ångest, depression, självskadebeteende och ätstörningar. Jag har fått mycket erfarenheter av detta som jag vill dela med mig av till andra så att jag kan hjälpa dom. 
 
 
 
 
 Här är en bild på mig ifrån Italien, jag vill resa genom hela världen men jag ogillar att bryta mina rutiner men här står jag - långt ifrån hemmaplan. För 2 år sedan fick jag ångest av att tänka på resor eftersom jag inte vet vart jag kommer eller hur det ser ut osv.. men samtidigt vill jag ju som sagt ut i världen.  Två år senare reste jag iväg till Florens och det kändes förvånansvärt bra!  =D
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela